Referenties

MFA Siemburg in Kruisland: Optimum heeft een grote natuurspeelruimte bij het nieuwe gemeenschapshuis aangelegd. De kinderen van het kinderdagverblijf  kunnen zich hier in een natuurlijke omgeving spelenderwijs ontwikkelen! Optimum heeft tevens de aanleg van alle bomen, planten en overige groenvoorziening rondom het gemeenschapshuis uitgevoerd.

Zo kinderopvang: bij alle vestigingen in regio Brabant, Zeeland en Den Haag zorgtOptimum voor het tuinonderhoud, schilderwerk (binnen en buiten), de keuring van de speeltoestellen en alle facilitaire zaken rondom dekinderdagverblijven!

Sun Test Systems: gespecialiseerd in hydraulische testapparatuur tbv vliegtuigindustrie. Optimum heeft hier een kallibratieruimte ontworpen en ingericht, en diverse kantoorruimtes verbouwd en voorzien van nieuwe zonwering.

Studio 09, creatief ontwerpbureau: blijven zelf creatief, en laten het strakke schilderwerk van deuren en kozijnen over aan de kundige handen van Optimum.

familie Galama: een ietwat gedateerde woonkamer werd dankzij het superstrakke stukwerk door Optimum omgetoverd in een lichte, moderne leefomgeving!

tandartspraktijk Bruchmann: deze praktijk heeft alles geoptimaliseerd zodat de patienten een zo goed en prettig mogelijke behandeling krijgen. De nieuwe airco installatie die Optimum heeft geinstalleerd zorgt ervoor dat het binnenklimaat altijd prettig is.

Brede School Buiten de Veste: ook hier heeft Optimum de buitenspeelplaats aangelegd; mede door gebruik te maken van kunstgras is een kindvriendelijke en tegelijkertijd onderhoudsvrije speeltuin aangelegd.

verbouwing garages Bergse Plaat: oude houten panelen zijn vervangen door strak metselwerk en de garages zijn voorzien van gebruiksvriendelijke, op afstand bedienbare roldeuren.

zwemvijvers: op diverse locaties zorgt Optimum voor helder water in zwemvijvers. Aanslag op de bodem wordt met de custom made vervaardigde stofzuiger vakkundig verwijderd!

zwembaden: zowel de aanleg als het onderhoud van diverse zwembaden is bij Opimum in goede handen!